Φθινοπωρινές Αλλαγές και Νέες Ιδέες με το Νέο Τεύχος του Περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ είναι τώρα διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα My market και στο mymarket.gr! Με την άφιξη του φθινοπώρου, αρχίζουμε να επιστρέφουμε στην καθημερινότητά μας, αφήνοντας πίσω τη χαλαρή ατμόσφαιρα του καλοκαιριού. Αυτή η εποχή σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα γεμάτο προτάσεις για αλλαγές στη διατροφή, νέες δραστηριότητες και συναρπαστικές εμπειρίες.

Μέσα από το φθινοπωρινό τεύχος του περιοδικού, καλούμαστε να ξαναμαζευτούμε με φίλους στο σπίτι και να απολαύσουμε τα κρασιά της εποχής, συνοδευόμενα από φρέσκες και νόστιμες προτάσεις. Εκτός αυτού, οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ιδέες για εκδρομές σε φθινοπωρινούς προορισμούς, τρόπους για να φροντίσουν περισσότερο τον εαυτό τους, καθώς και άρθρα που αφορούν βόλτες, ταινίες και δραστηριότητες με φίλους ή οικογένεια.

Και ποιος μπορεί να αμφισβητήσει τον ρόλο της αλλαγής στη διακόσμηση του σπιτιού ή ακόμα και της ντουλάπας στη δημιουργία θετικών συναισθημάτων; Το περιοδικό μας ενθαρρύνει να θέσουμε τους προσωπικούς μας στόχους για το νέο αυτό ξεκίνημα, επιλέγοντας τις αλλαγές που επιθυμούμε στη ζωή μας. Η πλούσια θεματολογία του προσφέρει πολλές επιλογές για να ανανεώσουμε την καθημερινότητά μας.

Το περιοδικό διατίθεται στη συμβολική τιμή των 0,40€, με τα έσοδα από τις πωλήσεις να διατίθενται για καλό σκοπό μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας των My market.

Πηγή: naftemporiki.gr