Αγωνία και Ισοπαλία για τον Λεβαδειακό στην Αναμέτρηση με τη Λαμία

Η ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν είχε ευχάριστα νέα για τον Λεβαδειακό, ο οποίος συνεχίζει να αναζητά την πρώτη του νίκη. Ακόμη και όταν καταφέρνει να ανατρέψει την κατάσταση, δεν μπορεί να πανηγυρίσει. Μετά την ισοπαλία στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου γύρισε το παιχνίδι από 0-2 σε 2-2, οι «πράσινοι» επανέλαβαν το ίδιο σκορ στην έδρα τους, υποδεχόμενοι τη Λαμία.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, ανοίγοντας το σκορ πολύ νωρίς, στο 3ο λεπτό, με ένα συρτό σουτ του Φουρτάδο, που αιφνιδίασε τον Γκροφ, ο οποίος δεν είχε καθαρή οπτική γωνία. Στο 20΄, ο Τσοκάι ανάγκασε τον γκολκίπερ της Λαμίας να πραγματοποιήσει σπουδαία επέμβαση, αποσοβώντας την ισοφάριση από σουτ του Αλβανού μέσου από απόσταση 30 μέτρων.

Η ισοφάριση ήρθε στο 25΄, όταν ο Πεντρόζο ανατράπηκε εντός της περιοχής από τον Ραντόνια και ο Όζμπολτ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι. Ο Λεβαδειακός ανέτρεψε την κατάσταση στο 58΄, με νέο πέναλτι που κέρδισε ο Ζίνι από τον Ραντόνια και εκτέλεσε ο Ρόμο. Ωστόσο, η Λαμία αντέτεινε την απάντησή της στο 71΄, με τον Λέικ να ισοφαρίζει σε 2-2 μετά από πάσα του Φουρτάδο.

Πηγή: naftemporiki.gr