Αισιοδοξία και Προβληματισμός από τον Ραζβάν Λουτσέσκου πριν το Μάτς με τη Στεάουα

Προβληματισμένος αλλά και αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, προπονητής του ΠΑΟΚ, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Ο αγώνας πρόκειται να διεξαχθεί την Πέμπτη 3/10 στην Τούμπα, για τη 2η αγωνιστική του Europa League. Αν και οι δύο συνεχείς ήττες από Γαλατασαράι και Άρη έχουν δημιουργήσει αμφιβολίες, ο Ρουμάνος τεχνικός αισιοδοξεί πως η ομάδα του θα ανακάμψει σύντομα.

«Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Δεν άλλαξα την καθημερινότητά μου» δήλωσε ο Λουτσέσκου, τονίζοντας πως ξύπνησε νωρίς λόγω των σκέψεών του. Ερωτηθείς για την ιδιαιτερότητα του αγώνα απέναντι σε μια ομάδα από τη Ρουμανία, σημείωσε: «Δεν αλλάζει κάτι. Θα μπούμε στο γήπεδο όπως πάντα, με στόχο τη νίκη. Είμαστε στην αρχή της σεζόν και πρέπει να βρούμε την ισορροπία μας, καθώς έχουμε πολλούς νέους παίκτες».

Αναφορικά με τις ήττες που προηγήθηκαν, ο προπονητής εξέφρασε ότι «οι δύο ήττες έχουν προκαλέσει αναστάτωση», αλλά τόνισε πως είναι φυσικό για μεγάλες ομάδες να περνούν από παρόμοιες περιόδους. «Αρκεί να μη μένουμε σ’ αυτό. Αναλύσαμε την ήττα από τον Άρη και προσπαθούμε να προχωρήσουμε», πρόσθεσε.

Ο Λουτσέσκου μίλησε επίσης για παίκτες που έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και τους νέους που έχουν ενταχθεί στην ομάδα. «Ο Σορετίρε είναι το μέλλον της ομάδας, αλλά θέλει χρόνο για να ενσωματωθεί. Ο Γκόμεζ βρίσκεται σε νέο περιβάλλον και θέλω να δω πώς θα αντιδράσει», δήλωσε.

Τέλος, αναφορικά με την δήλωση του Ιβάν Σαββίδη ότι ο τρέχων ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα της τελευταίας δεκαετίας, ο Λουτσέσκου εξήγησε ότι αυτό έγινε για να βάλει πίεση και να δώσει κίνητρο στους παίκτες. «Δεν είναι σωστό να λέμε ότι είμαστε οι καλύτεροι στην αρχή της σεζόν», κατέληξε.

Πηγή: naftemporiki.gr