Επανεκκίνηση των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων με έντονο ελληνικό χρώμα

Τα ευρωπαϊκά Κύπελλα επιστρέφουν στην καθημερινότητα των φιλάθλων μετά τη σύντομη διακοπή δύο εβδομάδων για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων στο Nations League τον Οκτώβριο. Η τρίτη αγωνιστική του Champions League άνοιξε την αυλαία το βράδυ της Τρίτης και της Τετάρτης, με τις ομάδες να ετοιμάζονται για τη συνέχεια σε Europa και Conference League.

Το Europa League προσφέρει δράση με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να αγωνίζονται σε εκτός και εντός έδρας αγώνες αντίστοιχα. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την τσέχικη Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα (19:45), έχοντας υπόψη του πως έχει ξεκινήσει με δύο ήττες (από Γαλατασαράι και Στεάουα) και το περιθώριο πλέον είναι περιορισμένο. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στη Σουηδία ενάντια στη Μάλμε στις 22:00, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν μέχρι στιγμής μία νίκη και μία ήττα, όπως και η Μάλμε, η οποία είχε αποκλείσει τον ΠΑΟΚ στο Champions League.

Στο Conference League, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ στις 19:45, με τις ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα να είναι υψηλές μετά το 1-1 στη Βοσνία με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Πρόκειται για έναν αγώνα μεγάλης σημασίας, στον οποίο οι «πράσινοι» επιθυμούν να επαναλάβουν την ατμόσφαιρα ενός γεμάτου σταδίου.

Πηγή: naftemporiki.gr