Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Αντεπίθεση και Νίκη Ενάντια στην Μπρέντφορντ

Η Γιουνάιτεντ σημείωσε την πρώτη της νίκη στη Premier League εδώ και έναν μήνα, κερδίζοντας με 2-1 την Μπρέντφορντ, παρά το γεγονός ότι και πάλι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο γήπεδό της, η Μπρέντφορντ προηγήθηκε με γκολ του Πίνοκ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αντέδρασαν αποτελεσματικά στο δεύτερο, με σκόρερ τον Γκαρνάτσο (47′) και τον Χόιλουντ (62′).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής, η Άστον Βίλα θριάμβευσε με 3-1 απέναντι στη Φούλαμ στο Κρέιβεν Κότατζ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον αρχισκόρερ Ραούλ Χιμένες (5′), αλλά η Βίλα ισοφάρισε γρήγορα με τον Ρότζερς (9′). Ο τερματοφύλακας Εμιλιάνο Μαρτίνες απέκρουσε πέναλτι του Περέιρα στο 26′, διατηρώντας την ισορροπία στο σκορ, πριν ο Γουότκινς χαρίσει το προβάδισμα στη Βίλα στο 59′ και ο Ντιοπ σημειώσει αυτογκόλ (69′), με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν τον αγώνα με έναν παίκτη λιγότερο.

Σημαντικές νίκες και για άλλες ομάδες, με την Τότεναμ να θριαμβεύει 4-1 επί της Γουέστ Χαμ, ενώ η Ίπσουιτς υπέστη ήττα 0-2 από την Έβερτον.

Συνολικά, η 8η ημέρα της Premier League παρουσίασε μια ανισορροπία, με τις περισσότερες γηπεδούχες ομάδες να χάνουν, καθώς από τα έξι παιχνίδια, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν σε τέσσερα από αυτά.

Πηγή: naftemporiki.gr