ΟΦΗ Επιστρέφει στις Νίκες Με Θρίαμβο Επί του Πανσερραϊκού

Ο ΟΦΗ πέτυχε μια εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό, “ρεφάροντας” την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Παναιτωλικό (2-1) στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης». Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα κέρδισε τους “Λιονταριές” με σκορ 3-2 στη Μακεδονία, κάνοντας έτσι ένα βήμα προς τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με συνολικά 11 βαθμούς.

Από την αρχή του αγώνα, οι Κρητικοί έδειξαν τις προθέσεις τους, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με μια κεφαλιά του Μπρεσάν, κατόπιν κόρνερ του Νους. Η πίεση του ΟΦΗ συνεχίστηκε και καρποφόρησε στο 26ο λεπτό, όταν ο Νους, περνώντας τη μπάλα ωραία από τον Σαλσίδο, σημείωσε το δεύτερο γκολ.

Αν και το 0-2 φάνηκε να βάζει πίεση στους γηπεδούχους, εκείνοι αντέδρασαν γρήγορα. Μόλις δύο λεπτά αργότερα, οι Σερραίοι μείωσαν σε 2-1 χάρη σε προβολή του Μπετανκόρ, ύστερα από γύρισμα του Δεληγιαννίδη. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο επιβεβαίωσε την ανατροπή της, ισοφαρίζοντας στο 45΄ με τον Φαρές, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε μια ασταθή απόκρουση του Χριστογεώργου.

Η πίεση των φιλοξενουμένων συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ να χάνει δύο σημαντικές ευκαιρίες μέσω των Σενγκέλια (56΄) και Σαλσίδο (59΄). Στο 66΄, ο Νους σημάδεψε το δοκάρι, αλλά η τύχη χαμογέλασε στον ΟΦΗ στο 89ο λεπτό, όταν ο Φούντας νίκησε τον Γκουγκεσασβίλι από την άσπρη βούλα, εκτελώντας το πέναλτι που κέρδισε από τον Ουαγκέ, κλείνοντας τον αγώνα με 3-2.

Πηγή: naftemporiki.gr