Οι προσδοκίες του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν και η προετοιμασία για τη συνέχιση της επιτυχίας

Πέρσι, ο Εργκίν Αταμάν κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να κλείσει εισιτήρια για Βερολίνο και η υποστήριξή του δικαιώθηκε με την κατάκτηση του έβδομου αστέρα στη φανέλα. Φέτος, ο Τούρκος προπονητής αναμένει αυτή τη δήλωση από τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο. «Έκρινα πως πέρυσι έπρεπε να στείλω ένα μεγάλο μήνυμα στον κόσμο. Φέτος όμως, επιθυμώ να το στείλει η ομάδα. Θα περιμένω λίγο, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε στο Final Four. Σύντομα θα έρθει αυτό το μήνυμα, αλλά πρώτα περιμένω να βγει από την ομάδα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σλούκας, ηγετική φιγούρα του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στην εκκίνηση της φετινής χρονιάς και τη συνέχεια στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ. «Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Ο κόσμος θυμάται, αλλά όλοι ζούμε για το παρόν. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Οι επιτυχίες της περσινής χρονιάς ήταν εξαιρετικές, ωστόσο η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει κάπως περίεργα για εμάς. Προσπαθούμε να ενσωματώσουμε νέους, υψηλού επιπέδου παίκτες στη νικητήρια συνταγή που είχαμε πέρυσι. Χρειάζεται χρόνος. Εγώ προσωπικά δεν βρίσκομαι στο επιθυμητό επίπεδο λόγω του δύσκολου καλοκαιριού που πέρασα με τον τραυματισμό μου. Αλλά όλα αυτά χτίζονται σταδιακά. Υπάρχει το μέταλλο και το υλικό, οπότε είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον».

«Ο προπονητής συχνά μιλά για μακροπρόθεσμους στόχους, ενώ εγώ ως παίκτης προτιμώ να εστιάζω στα επόμενα παιχνίδια. Ο στόχος του Παναθηναϊκού, όπως και πέρυσι, είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στα play off και στη συνέχεια να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, είτε με πλεονέκτημα είτε με μειονέκτημα έδρας απέναντι σε δυνατές ομάδες. Αυτό συνέβη πέρυσι και ελπίζουμε να επαναληφθεί και φέτος» πρόσθεσε ο Σλούκας.

Πηγή: naftemporiki.gr