Πλούσιος σε προκλήσεις ο αγώνας του ΠΑΟΚ απέναντι στη Γαλατασαράι στη League phase του Europa League

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε την Γαλατασαράι εκτός έδρας για τη φάση των ομίλων του Europa League, με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 22:00 και να μεταδίδεται από το CosmoteSport2. Ο στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η αποστολή του συλλόγου περιλαμβάνει τους εξής παίκτες: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ. Ο τεχνικός Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και δήλωσε: «Απολαμβάνω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όπως το έκανα πριν από τρεις μέρες με τον Βόλο. Έτσι είμαι φτιαγμένος και σίγουρα το αυριανό παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ θα το απολαύσω».

Για την προκριματική φάση του Europa League, οι 36 ομάδες θα αγωνιστούν για μια θέση στην επόμενη φάση. Οι πρώτες οκτώ ομάδες θα προκριθούν απευθείας στα «16», οι ομάδες από την 9η έως την 24η θέση θα διεκδικήσουν την πρόκριση μέσω playoffs, ενώ όσοι τερματίσουν από την 25η έως την 36η θέση θα αποκλειστούν από τη διοργάνωση.

Πηγή: naftemporiki.gr