Στην Ανανέωση του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα με Δανεισμό από τον Ολυμπιακό

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος είναι υπό契ρηκτος του Ολυμπιακού, ανακοινώθηκε ως δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Η απόφαση αυτή προήλθε από την ανάγκη του Σέρβου πάουερ φόργουορντ/σέντερ να αποκτήσει χρόνο συμμετοχής σε έναν καταρτισμένο ρόστερ που περιλαμβάνει παίκτες όπως οι Φαλ, Μιλουτίνοφ και Ράιτ στο «πεντάρι» και οι Βεζένκοφ και Πίτερς στο «4». Η διοίκηση και ο προπονητής του Ολυμπιακού θεώρησαν ότι με την τρέχουσα κατάσταση, η δανεική παραχώρηση είναι η καλύτερη λύση.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού ανέφερε: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του Φιλίπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα υπό μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν». Ο Ερυθρός Αστέρας επιβεβαίωσε την παραχώρηση και υποδέχθηκε τον παίκτη με ενθουσιασμό, σημειώνοντας ότι ο Πετρούσεφ παραμένει “ερυθρόλευκος” παρά τη μεταγραφή του.

Ο Πετρούσεφ πραγματοποίησε συμμετοχές στην εφετινή Ευρωλίγκα, παίζοντας σε τέσσερα παιχνίδια με μέσους όρους 5 πόντους και 2,5 ριμπάουντ. Μετά την ανακοίνωση του δανεισμού, ο ίδιος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την ομάδα, τους προπονητές και τους προέδρους Αγγελόπουλους μέσω ενός μήνυματος στο Instagram, λέγοντας: «Όχι αντίο, αλλά… τα λέμε αργότερα. Οι ρίζες μου είναι πάντα στα ερυθρόλευκα, στους συμπαίκτες μου και στο προσωπικό».

Πηγή: naftemporiki.gr