Συνάντηση Ηλιόπουλου με Γκαγκάτση στο πλαίσιο συζητήσεων για τη διαιτησία

Σήμερα (8/10) συνέβη μια σημαντική συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, είχε έναν συνομιλία με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Μάκη Γκαγκάτση. Η συζήτηση εστίασε σε θέματα διαιτησίας, ειδικότερα μετά την πρόσφατη ήττα της ΑΕΚ (0-1) από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την αποκλειστική συμμετοχή των δύο ανδρών στο γραφείο του προέδρου της ΕΠΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΠΟ, η συνάντηση είχε κλειστεί από το βράδυ της Κυριακής, έπειτα από αίτημα του Ηλιόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Μάκης Γκαγκάτσης αναφέρθηκε στην ανεξαρτησία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και υπογράμμισε ότι η διαδικασία επιλογής διαιτητών είναι ασφαλής και υπερβαίνει τους τοπικούς προβληματισμούς, με βάση τους κανονισμούς της UEFA.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Μάριος Ηλιόπουλος δήλωσε: «Επιζητούμε το “ευ αγωνίζεσθαι”. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα, κατέστησα σαφές ότι δεν θα δεχτούμε χτυπήματα κάτω από τη μέση. Η ΑΕΚ είναι ο σύλλογος με τη μεγαλύτερη πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά. Το προφίλ της ομάδας, αλλά και το δικό μου, δεν μας επιτρέπουν να ανεχτούμε στην προσπάθεια για πρωταθλητισμό τέτοιου είδους ενέργειες. Θα προστατέψουμε τα ιδανικά μας με όλες μας τις δυνάμεις. “Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί.” Ο νοών νοείτω…».

Η συνάντηση διήρκεσε περίπου δύο ώρες και εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο διαλόγου σχετικά με τη διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: naftemporiki.gr