Βελτίωση και Στρατηγική Ο Ολυμπιακός Ετοιμάζεται για την Πρόκληση με την Μπράγκα

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Μπράγκα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι αύριο (3/10, 19:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ανέφερε ότι είναι απαραίτητο να βελτιωθεί η ομάδα προκειμένου να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς η Μπράγκα διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ, όπως αποδεικνύουν τα αποτελέσματά της.

Σε δήλωσή του, ο Μεντιλίμπαρ υπογράμμισε την ανάγκη για συγκέντρωση στην άμυνα και προσήλωση στο πλάνο του, αναγνωρίζοντας την ποιότητα παικτών όπως ο Μπρούμα και ο Όρτα, αλλά τονίζοντας ότι η Μπράγκα είναι μια συνολική ομάδα με πολλές δυνατότητες.

Ο Ισπανός προπονητής υπογράμμισε επίσης πως οι Μασούρας, Πιρόλα και Μαρτίνς θα συμμετάσχουν στην αποστολή και αποκάλυψε ότι δεν θα επαναλάβει το σύστημα του προηγούμενου αγώνα με τη Λιόν, καθώς δεν απέφερε επιτυχία. Ανέφερε: «Είναι η στιγμή που θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, να βελτιωθούμε, όπως περιμένει ο κόσμος. Να πιέζουμε πολύ ψηλά, να είμαστε πιο επιθετικοί, αλλά και αποτελεσματικοί στην άμυνα.»

Αναφορικά με τους νεαρούς Έλληνες παίκτες, τόνισε ότι τους υπολογίζει το ίδιο με όλους τους άλλους και ότι η ομάδα διαθέτει αρκετούς παίκτες, κάτι που δυσκολεύει τις ευκαιρίες συμμετοχής. Επίσης, έκανε γνωστό ότι οι παίκτες του θα συγκεντρωθούν σοβαρά όχι μόνο για τον αυριανό αγώνα αλλά και για τον επόμενο με τον Παναθηναϊκό, καθώς η επιτυχία στην Ευρώπη είναι σημαντική για την ομάδα.

Το πλάνο του προπονητή είναι να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και ανέφερε ότι «γνωρίζουμε τη σημασία κάθε αγώνα». Στόχος της ομάδας είναι να παρουσιάσει τον καλύτερο εαυτό της, αποδεικνύοντας την αξία της μπροστά στον κόσμο της.

Πηγή: naftemporiki.gr