Βόλος Ανατρέπει τον Ατρόμητο και Κατακτά τη Νίκη στο Περιστέρι

Ο Βόλος πέτυχε μία σπουδαία ανατροπή στο Περιστέρι, κερδίζοντας τον Ατρόμητο με 2-1 στην πρεμιέρα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για την ομάδα, και όπως η προηγούμενη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, συντελέστηκε εκτός έδρας. Αντίθετα, ο Ατρόμητος υπέστη την τρίτη του ήττα, παραμένοντας στους 8 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο δεν παρουσίασε ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στοιχεία, με την μοναδική συγκίνηση να έρχεται από το γκολ του Γιουμπιτάνα στο 41ο λεπτό. Ο παίκτης, μετά από πάσα του Τσιγγάρα, σκόραρε με ένα ωραίο αριστερό σουτ, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ωστόσο, το παιχνίδι πήρε άλλη τροπή στο 45΄+6, όταν ο Σιδηρόπουλος απέβαλε τον Μπρόνσον για επικίνδυνο μαρκάρισμα, απόφαση που επιβεβαιώθηκε και από το VAR.

Ο Βόλος, εκμεταλλευόμενος την αριθμητική υπεροχή, αντέτεινε και πήρε το προβάδισμα. Ο Κόσζτα ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής, αρχικά δίνοντας ασίστ με κεφαλιά στον Γκλάβτσιτς για το 1-1 στο 66΄, και στη συνέχεια σκόραρε στο 68΄, με σέντρα του Κόμπα. Στο 75΄, ο Καρλίτος είδε τη μπάλα να χτυπά στο εξωτερικό μέρος του δοκαριού, αλλά οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τη νίκη, παρά το γεγονός ότι στο τέλος έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Γκλάβτσιτς στο 74΄.

Πηγή: naftemporiki.gr