Στρατηγική Συνεργασία Μεταξύ Latsco Marine Management και MAN PrimeServ για Ανάπτυξη Ναυτικής Τεχνολογίας

Latsco Marine Management Inc (LMM), που ανήκει στον Παρίση Κασηδόκαστα Λάτση, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την MAN PrimeServ, την αρμόδια για τη μετά-πώληση υπηρεσία της MAN Energy Solutions. Αυτή η συνεργασία εντάσσεται σε μια σειρά από πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από την MAN Digital Denmark και έχουν στόχο την καινοτομία και την ενίσχυση της συνεργασίας με σημαντικούς πελάτες και παράγοντες της βιομηχανίας.

Η συνεργασία Latsco-MAN επικεντρώνεται στην ανταλλαγή γνώσης και δεδομένων μεταξύ των δύο εταιρειών, με σκοπό την βελτίωση των επιδόσεων και της αξιοπιστίας των μηχανών MAN στα πλοία της Latsco. Τα συνεργαζόμενα τμήματα θα συναντώνται τακτικά κατά τη διάρκεια των 24 μηνών, ώστε να αναπτύξουν και να δοκιμάσουν ψηφιακά προϊόντα, αλγόριθμους και λογισμικό που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της λειτουργικής απόδοσης και των στρατηγικών συντήρησης.

Ο Αντώνης Γεωργαντζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Latsco, εξέφρασε την ενθουσιασμό του για τη συνεργασία: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την MAN PrimeServ, έναν ηγέτη της βιομηχανίας, προκειμένου να προωθήσουμε την τεχνολογία στη ναυτιλία. Αυτή η συνεργασία ενισχύει τη δέσμευσή μας να βελτιώσουμε την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα του στόλου μας, αξιοποιώντας καινοτόμες, βασισμένες σε δεδομένα λύσεις που συμβάλλουν στη μακροχρόνια βιωσιμότητα.”

Πηγή: naftemporiki.gr