Δωρεάν Απεριόριστα Data από την COSMOTE για το Τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Η COSMOTE ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου (16-28/10) θα προσφέρει δωρεάν απεριόριστα δεδομένα σε όλους τους πελάτες κινητής τηλεφωνίας της. Ο στόχος είναι να τους δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνούν και να ψυχαγωγούνται χωρίς περιορισμούς, όπου κι αν βρίσκονται, μέσα από το ταχύτερο δίκτυο της χώρας.

Η προσφορά αφορά όλους τους πελάτες κινητής COSMOTE, ανεξαρτήτως αν είναι οικιακοί ή εταιρικοί χρήστες (συμβολαίου, Καρτοσυμβολαίου, Business Cost Control, COSMOTE Neo και καρτοκινητής WHAT’S UP, COSMOKΑΡΤΑ και Frog). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά οποιαδήποτε στιγμή, έως τις 28 Οκτωβρίου, κερδίζοντας πρόσβαση σε απεριόριστα δεδομένα από το Σάββατο 26 έως και τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, στις 23:59.

Η ενεργοποίηση της προσφοράς είναι απλή και άμεση μέσω των εφαρμογών COSMOTE app και WHAT’S UP app. Με την παροχή αυτής της προσφοράς, η COSMOTE ικανοποιεί την ανάγκη των πελατών της για περισσότερα δεδομένα, προσφέροντας δωρεάν σερφάρισμα με κορυφαίες ταχύτητες και εξαιρετική συνδεσιμότητα.

Με την υποστήριξη του μεγαλύτερου δικτύου κινητής στην Ελλάδα, το COSMOTE 4G και το COSMOTE 5G, που καλύπτουν πάνω από το 99% του πληθυσμού, η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη του δικτύου της, με στόχο τη δημιουργία μιας συνδεδεμένης κοινωνίας για όλους τους χρήστες της.

Πηγή: naftemporiki.gr