Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Υψηλής Τεχνολογίας Αρμενίας στις εγκαταστάσεις της Intracom Telecom στην Παιανία

Ο Ruben Simonyan, Αναπληρωτής Υπουργός Υψηλής Τεχνολογίας της Αρμενίας, πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Intracom Telecom στην Παιανία. Τον υποδέχθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Kartlos Edilashvili, και άλλα ανώτατα στελέχη της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Simonyan ξεναγήθηκε στα εργαστήρια Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) της εταιρείας, όπου ενημερώθηκε για τις τελευταίες διεθνείς δραστηριότητες του ομίλου και τις σύγχρονες τεχνολογίες που αναπτύσσονται από Έλληνες επιστήμονες. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πρόοδο που σημειώνει η Intracom Telecom στον τομέα των τεχνολογιών Σταθερής Ασύρματης Πρόσβασης, ειδικά στο φάσμα συχνοτήτων 5G.

Η συζήτηση περιλάμβανε επίσης τις προοπτικές για περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της Intracom Telecom στην Αρμενία. Σημαντικό είναι ότι ο όμιλος απασχολεί παγκοσμίως 1.600 εργαζομένους, εκ των οποίων οι 1.200 εργάζονται στην Ελλάδα, με τις εξαγωγές της να αγγίζουν το 70% του κύκλου εργασιών. Η εταιρεία έχει θέσει την έρευνα και ανάπτυξη ως προτεραιότητα, επενδύοντας ετησίως περίπου το 10% των εσόδων της σε δραστηριότητες καινοτομίας.

Πηγή: naftemporiki.gr