Αποχαιρετισμός στον Δημήτρη Καλογερόπουλο Δήμαρχο Αιγιαλείας

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 67 ετών, ο δήμαρχος Αιγιαλείας, Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Σε ανακοίνωση του Δήμου Αιγιαλείας για το θάνατό του, εκφράζονται συναισθήματα θλίψης και αποχαιρετισμού. «Με οδύνη, θλίψη και συντριβή, αποχαιρετούμε τον Άνθρωπο, τον φίλο, τον συνεργάτη, τον δήμαρχό μας Δημήτρη Καλογερόπουλο, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας».

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος είχε εκλεγεί δήμαρχος Αιγιαλείας, ακολουθώντας δύο συνεχείς θητείες το 2019 και το 2023, ενώ είχε προηγουμένως υπηρετήσει στον Καποδιστριακό Δήμο Συμπολιτείας. Υπήρξε μια προσωπικότητα που οραματίστηκε και αγωνίστηκε για τον τόπο του, υπηρετώντας τον με ήθος και αξιοπρέπεια.

Αναμφίβολα, η απώλειά του αφήνει ένα κενό στην τοπική κοινωνία. Ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών) και παντρεμένος με δύο παιδιά.

Πηγή: naftemporiki.gr