Απώλεια του Δημοσιογράφου Μπάμπη Αγρολάμπου

Πωλείται λυπηρή η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Χαράλαμπου (Μπάμπη) Αγρολάμπου, που ανακοινώθηκε από την ΕΣΗΕΑ. Ο Μπάμπης Αγρολάμπος γεννήθηκε το 1965 στο Διδυμότειχο Έβρου και έκανε σπουδές στη Σχολή Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η δημοσιογραφική του καριέρα ξεκίνησε το 1989 στην εφημερίδα «Πρώτη», όπου κάλυπτε το ελεύθερο ρεπορτάζ. Ακολούθησαν σημαντικές συνεργασίες με τον ραδιοφωνικό σταθμό «902», τις εφημερίδες «Αναγνώστης», «Τέταρτη Εξουσία», «Επενδυτής» και το περιοδικό «Επτάμισυ». Από το 1992, εργάστηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash 96,1», αρχικά ως υπεύθυνος ρεπορτάζ και αργότερα ως αρχισυντάκτης. Συνέχισε την καριέρα του στην «Ελευθεροτυπία» από το 2008 έως το κλείσιμο της, ενώ από το 2013 ήταν στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Ο Μπάμπης Αγρολάμπος ήταν γνωστός για την επαγγελματική του συνέπεια, την εργατικότητα και τη σοβαρότητα που έδειχνε σε όλα του τα ρεπορτάζ. Επίσης, χαρακτηριζόταν από την αξιοπρέπεια και τον ακέραιο χαρακτήρα του, εργαζόμενος πάντα με ευσυνειδησία. Διακρίθηκε για την αλληλεγγύη του προς τους συναδέλφους του και τη συμμετοχή του σε κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς αγώνες. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ από τον Νοέμβριο του 2008 έως τον Μάιο του 2010, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες μέσα από τις παρεμβάσεις του.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ επισημαίνει τη βαθιά θλίψη του Διοικητικού Συμβουλίου για την απώλεια του συναδέλφου. Τα στοιχεία της κηδείας του Μπάμπη Αγρολάμπου θα κοινοποιηθούν σύντομα από την Ένωση. Τα θερμά συλλυπητήρια απευθύνονται στην οικογένεια, τα παιδιά και τους φίλους του εκλιπόντος.

Πηγή: naftemporiki.gr