Δολοφονία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα προφυλάκιση κατηγορούμενης γυναίκας

Με απόφαση που ελήφθη ομόφωνα από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα, η 50χρονη γυναίκα που κατηγορείται για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα, οδηγήθηκε στη φυλακή. Η απολογία της διήρκεσε περισσότερο από πέντε ώρες, κατά τη διάρκεια των οποίων η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε την αθωότητά της. Ωστόσο, οι αρχές την έχουν εντοπίσει σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας, όπου είναι ο τελευταίος άνθρωπος που επισκέφθηκε το θύμα.

Η 84χρονη είχε βρεθεί μαχαιρωμένη στο διαμέρισμά της, με τον ξάδερφό της να ανακαλύπτει το πτώμα της, αφού ανησύχησε από την απουσία της. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στοιχεία μέσω καμερών ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων αποτυπωμάτων και ένδυσης της κατηγορούμενης, τα οποία συνέπιπταν με την ημέρα της εγκληματικής πράξης.

Η προσαγωγή της 50χρονης έγινε το μεσημέρι στο Δικαστικό Σύστημα Λαμίας υπό συνθήκες αυξημένης μυστικότητας. Με την ανακοίνωση της προφυλάκισής της, η κατηγορούμενη κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Πρέπει να σημειωθεί ότι η 50χρονη ήταν από νωρίς στους υπόπτους, καθώς οι αντιφάσεις στις καταθέσεις της ακόμη και μετά την επιβεβαίωση της παρουσίας της στο σπίτι της ηλικιωμένης μέσω της κάμερας ασφαλείας δεν πέρασαν απαρατήρητες από τις αρχές.

Πηγή: naftemporiki.gr