Δυσκολίες κυκλοφορίας και καθυστερήσεις στους δρόμους του λεκανοπεδίου λόγω ανατροπής φορτηγού

Δυσκολίες κυκλοφορίας σημειώνονται σήμερα το πρωί στο λεκανοπέδιο, με την κατάσταση να είναι ιδιαιτέρως σοβαρή εξαιτίας ενός ατυχήματος. Συγκεκριμένα, η ανατροπή ενός φορτηγού στην Περιφερειακή Αιγάλεω έχει δημιουργήσει σοβαρό μποτιλιάρισμα. Οι είσοδοι από Διυλιστήρια και Λ. Νάτο προς Άνω Λιόσια είναι κλειστές, ενώ πετρέλαιο έχει χυθεί στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να προκληθούν επιπλέον καθυστερήσεις στη ροή της κυκλοφορίας.

Σημαντικές καθυστερήσεις αναμένονται και προς το Αεροδρόμιο, με χρόνους αναμονής άνω των 30 λεπτών από τους κόμβους Φυλής έως Κηφισίας και από Μεταμόρφωση (με είσοδο από Λαμία και Πειραιά) έως Κηφισίας. Παράλληλα, στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα οι καθυστερήσεις κυμαίνονται από 10 έως 15 λεπτά από Ανθούσα έως Κηφισίας και 20 έως 25 λεπτά στην Περιφερειακή Υμηττού από Αγ. Παρασκευή έως Κηφισίας.

Επιπλέον, η κατάσταση είναι δύσκολη και στα δύο ρεύματα της Αττικής Οδού, με μποτιλιάρισμα να παρατηρείται και στην Κηφισίας, τη Μεσογείων, καθώς και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Πηγή: naftemporiki.gr