Επίκεντρο των Τυχερών Παχνιδιών το Τζόκερ με Έπαθλο Ρεκόρ στην Κλήρωση της Κυριακής

Καθώς πλησιάζει η κλήρωση του Τζόκερ, τα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα μπαίνουν σε ρυθμούς εορταστικού κλίματος, με το παιχνίδι να προσφέρει 18,5 εκατομμύρια ευρώ σε νικητές της πρώτης κατηγορίας. Η κλήρωση θα διεξαχθεί σήμερα στις 22:00, και οι συμμετοχές θα κλείσουν μισή ώρα νωρίτερα, στις 21:30. Εκείνοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την κλήρωση μπορούν να το κάνουν ζωντανά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Το εντυπωσιακό ποσό του 18,5 εκατ. ευρώ έχει προκύψει από 34 συνεχόμενα τζακ ποτ, καθιστώντας το δεύτερο μεγαλύτερο στην ιστορία του Τζόκερ, μετά τα 19,3 εκατ. ευρώ που είχαν μοιραστεί το 2010. Επίσης, οι παίκτες μπορούν να επιχειρήσουν την τύχη τους για έπαθλα ύψους 100.000 ευρώ, ποσό που διατίθεται σε κάθε νικητή της δεύτερης κατηγορίας σε όλες τις κληρώσεις, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Μέχρι σήμερα, το παιχνίδι έχει αναδείξει 144 τυχερούς 5άρηδες.

Οι συμμετοχές στο Τζόκερ μπορούν να γίνουν είτε μέσω ατομικών δελτίων είτε ομαδικών, στα καταστήματα ΟΠΑΠ ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr.

Πηγή: naftemporiki.gr