Νεκρός ο αγνοούμενος φύλακας από τις πλημμύρες στην Αιτωλοακαρνανία

Νεκρός βρέθηκε ο 52χρονος φύλακας μιας επιχείρησης παρασκευής πίσσας στην Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος είχε δηλωθεί αγνοούμενος μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις που προκάλεσε η κακοκαιρία «Cassandra». Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, ο άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε αναίσθητος, σε απόσταση 6-7 χιλιομέτρων από το φυλάκιό του, κοντά στο χωριό Στράτος.

Όπως εκτιμάται, ο άτυχος φύλακας παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ενός χείμαρρου που υπερχείλισε. Ο δίδυμος αδερφός του, ο οποίος παρακολουθούσε τις έρευνες, είχε επικοινωνήσει νωρίς το πρωί με συνάδελφό του για να ενημερώσει ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες και ότι ο χείμαρρος είχε φουσκώσει. Από τότε, δεν είχε καμία άλλη επικοινωνία, με το κινητό του τηλέφωνο να παραμένει κλειστό.

Η κακοκαιρία προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, συμπεριλαμβανομένων των Στράτου, Λεπενούς και Καστρακίου στο Αγρίνιο, καθώς και στις περιοχές Ρίβιο, Μαλεσιάδα, Αμοργιανούς, Πετρώνα και Μπαμπαλιό. Μηχανήματα των δήμων και της Περιφέρειας εργάζονται συνεχώς για την απομάκρυνση των φερτών υλικών, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει λάβει τέσσερις κλήσεις για αντλήσεις υδάτων.

Πηγή: naftemporiki.gr