Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις Στο Γαλάτσι Λόγω Κατασκευής Μετρό

Από αύριο, 6-10-2024, μέχρι τις 31-12-2024, θα υπάρξουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Γαλάτσι, οι οποίες θα ισχύουν καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Οι αλλαγές αυτές προκύπτουν λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή της γραμμής 4 του μετρό στην Αθήνα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιλαμβάνουν διάφορα οδικά τμήματα του Δήμου Γαλατσίου. Στην ενδιάμεση φάση 1, οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν περιορισμούς στο πλάτος του οδοστρώματος της οδού Αγ. Γλυκερίας και της Πρωτοπαπαδάκη, καθώς και απαγόρευση στάθμευσης και στάσης στη δεξιά πλευρά της Πρωτοπαπαδάκη. Επίσης, θα ισχύσει ανώτατο όριο ταχύτητας 30 χλμ/ώρα και απαγόρευση προσπεράσματος στην Λ. Γαλατσίου, Πρωτοπαπαδάκη, Αγ. Γλυκερίας και Λ. Βεϊκου, στις συγκεκριμένες περιοχές που θα επισημανθούν.

Στην ενδιάμεση φάση 2, θα είναι σε εφαρμογή περιορισμοί και στην Λ. Βεϊκου, με σταδιακή μείωση του πλάτους αίματος από την συμβολή με την οδό Ήρας και περιορισμούς στον ίδιο οδικό άξονα προς τα Ολυμπιακά Ακίνητα. Απαγορεύεται επίσης η αριστερή στροφή από την Πρωτοπαπαδάκη στην Αγ. Γλυκερίας.

Η εφαρμογή αυτών των ρυθμίσεων αποσκοπεί στη διευκόλυνση των εργασιών, ενώ καλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και να τηρούν αυστηρά τις σημάνσεις που θα τοποθετηθούν.

Πηγή: naftemporiki.gr