Συναγερμός για τρομοκρατικές απειλές στην Ελλάδα λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή

Συναγερμός έχει σχεδόν κατακλύσει τις ελληνικές αρχές λόγω αυξανόμενου φόβου για πιθανές τρομοκρατικές δραστηριότητες που θα μπορούσαν να στοχεύσουν συγκεκριμένα μέρη στην Ελλάδα. Οι πρόσφατες δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή έχουν εντείνει την ανησυχία αυτή. Περιστατικά όπως οι πυροβολισμοί στην ισραηλινή πρεσβεία της Στοκχόλμης και οι εκρήξεις κοντά στην ισραηλινή πρεσβεία της Κοπεγχάγης προκαλούν σοβαρές ανησυχίες για το ενδεχόμενο ανάλογων ενεργειών και στην ελληνική επικράτεια.

Ειδικότερα, η ισραηλινή πρεσβεία στην Ελλάδα, καθώς και συναγωγές και επιχειρήσεις με ισραηλινά συμφέροντα, έχουν τεθεί σε αυστηρό καθεστώς ασφαλείας. Παράλληλα, οι αρχές παρακολουθούν στενά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην προσπάθεια εντοπισμού ατόμων που ενδέχεται να επιδεικνύουν ύποπτη συμπεριφορά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την κρατική τηλεόραση, η Ελληνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) παραμένει σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής.

Για τη συνεχιζόμενη κατάσταση και όλες τις εξελίξεις, μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτό προς λεπτό από το liveblog του naftemporiki.gr.

Πηγή: naftemporiki.gr