Η Κάμαλα Χάρις προσπαθεί να πλησιάσει τους Αμερικανούς ψηφοφόρους μέσα από την προσωπική της ζωή

Η Κάμαλα Χάρις, που κλείνει σήμερα τα 60 της χρόνια, επιδιώκει τις τελευταίες εβδομάδες να προβάλλει μια πιο προσιτή πλευρά της, ώστε να μπορέσει να συνδεθεί καλύτερα με τους Αμερικανούς ψηφοφόρους. Μπορεί να έχει αντιμετωπίσει επιθέσεις από πολιτικούς αντιπάλους όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος την αποκαλεί “τρελή κομμουνίστρια” και “αυστηρή εισαγγελέα”, αλλά η ίδια έχει αναγνωρίσει την ανάγκη να κλείσει τη “χάσμα” που την χωρίζει από τους πολίτες, ειδικά μετά την αποχώρηση του Μπάιντεν από τον προεδρικό αγώνα.

Η Χάρις αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή και μοιράζεται βίωμα και χόμπι της με το κοινό. Αναφέρθηκε αρκετές φορές στο ότι εργάστηκε σε McDonald’s κατά τη διάρκεια των σπουδών της, αλλά και στο χόμπι της να συλλέγει βινύλια, κάτι που αποδεικνύει την ανθρωπιά και τις απλές απολαύσεις που έχει. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι είναι κάτοχος Glock, ενός από τα πιο δημοφιλή πιστόλια στις ΗΠΑ, υπογραμμίζοντας την άποψή της ότι η οπλοκατοχή πρέπει να συνοδεύεται από αυστηρούς περιορισμούς.

Η ανεξέλεγκτη πρόσβαση στα όπλα είναι ένα από τα κύρια ζητήματα που την απασχολούν, θεωρώντας την υπεύθυνη για τις συχνές πολύνεκρες επιθέσεις σε σχολεία και δημόσιους χώρους. Παρά την προσωπική της προτίμηση στην οπλοκατοχή, δεν επιθυμεί να αφαιρεθεί το δικαίωμα προστασίας από τους ενήλικες.

Η πρόκληση που αντιμετωπίζει είναι ότι πάνω από το 25% των ψηφοφόρων της Generation Z εκφράζουν την επιθυμία να γνωρίσουν περισσότερα για εκείνη. Σε αντίθεση με τον Τραμπ, του οποίου η ζωή είναι εδώ και δεκαετίες στο προσκήνιο, η Χάρις αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να μοιραστεί την προσωπικότητά της και τις εμπειρίες της, κάτι που την κάνει να νιώθει άβολα.

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, περίπου 1 στους 5 ψηφοφόρους στις κρίσιμες πολιτείες επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες για την υποψήφια των Δημοκρατικών, με το ποσοστό να φτάνει το 40% στους ανεξάρτητους. Η Χάρις αναγνωρίζει ότι είναι ζωτικής σημασίας να δημιουργήσει έναν δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες που θα την βοηθήσει στην πολιτική της πορεία. Πηγή: naftemporiki.gr