Ντόναλντ Τραμπ μοιράζει χρήματα σε σούπερ μάρκετ ως μέρος της προεκλογικής του καμπάνιας

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, προκαλεί αίσθηση με μια κίνηση που συνδυάζει πολιτική προεκλογική δραστηριότητα με την άμεση βοήθεια πολιτών. Κατά την επίσκεψή του σε σούπερ μάρκετ στην Πενσιλβάνια, εθεάθη να μοιράζει χρήματα, δίνοντας συγκεκριμένα 100 δολάρια σε μια μητέρα τριών παιδιών για να τη βοηθήσει με τα ψώνια της.

Το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο από την προεκλογική του καμπάνια, δείχνει τον Τραμπ να προσφέρει το χαρτονόμισμα στη γυναίκα στο ταμείο, δηλώνοντας σοβαρά ότι “ο λογαριασμός μόλις έπεσε κατά 100 δολάρια”. Η γυναίκα ευχαρίστησε θερμά τον υποψήφιο, ενώ αυτός υποσχέθηκε ότι αν επανεκλεγεί θα συνεχίσει να εργάζεται για τη μείωση των τιμών στα σούπερ μάρκετ.

Ο πρώην πρόεδρος έχει δεσμευθεί ότι θα αντιμετωπίσει τον αυξανόμενο πληθωρισμό και θα μειώσει το καθημερινό κόστος των βασικών αγαθών, συμπεριλαμβανομένων των ψώνια και της βενζίνης, αν κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου. Αξιοσημείωτο είναι ότι, μετά την επίσκεψή του στο σούπερ μάρκετ, πήρε μαζί του μια μεγάλη σακούλα ποπ κορν, ετοιμάζοντας την επόμενη προεκλογική του συγκέντρωση στην Ιντιάνα.

Πηγή: naftemporiki.gr