Αντιπαράθεση Ανδρουλάκη Δούκα με φόντο τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Οξύνεται η σύγκρουση μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα, με 10 ημέρες να απομένουν έως τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, εν μέσω σφοδρών αντιπαραθέσεων που προκάλεσαν οι δύο υποψήφιοι κατά τη διάρκεια του debate. Ο Χάρης Δούκας, σε ανάρτησή του, καταγγέλλει τις επιθέσεις που δέχεται από στενούς συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη, τις οποίες χαρακτηρίζει «ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα», με την αναπαραγωγή «της λάσπης που τροφοδοτεί το Μαξίμου» εναντίον του.

«Το δηλητήριο πρέπει να σταματήσει, εδώ και τώρα», δηλώνει ο κ. Δούκας, καλώντας τον Νίκο Ανδρουλάκη να πάρει θέση και αναφέροντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα είναι συνυπεύθυνος για την κατάσταση. Διαμαρτύρεται για τη ρητορική που χρησιμοποιείται εναντίον του, σημειώνοντας πως «στέλεχος του κόμματος επιτίθεται με τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς».

«Καταλαβαίνω ότι ενόχλησα, ειδικά μετά το debate, γιατί απάντησα σε όλες τις επιθέσεις που δέχθηκα και κατέθεσα συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις», προσθέτει και διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του για την προοπτική νίκης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης, αποφεύγοντας τις τακτικές που καταγγέλλει.

Πηγή: naftemporiki.gr