Διεργασίες και Συμμαχίες στον Δεύτερο Γύρο Εκλογών για την Ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Ενίσχυση των διαβουλεύσεων για την επικείμενη τηλεμαχία παρατηρείται, καθώς οι εκπρόσωποι των Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα προσπαθούν να συμφωνήσουν για την ημέρα διεξαγωγής της. Το debate, που αναμένεται να είναι επταθεματικό και να ακολουθήσει την μορφή του πρώτου γύρου, θα εστιάσει σε βασικά θέματα όπως η ακρίβεια και η επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ. Η συγκεκριμένη ημερομηνία, πιθανώς την Πέμπτη ή την Παρασκευή, θα καθοριστεί στην σημερινή συνάντηση των εκπροσώπων, καθώς η προθεσμία για τις εκλογές πλησιάζει.

Μέχρι την Κυριακή, οπότε θα λάβει χώρα ο β’ γύρος των εκλογών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, οι δυο υποψήφιοι συνεχίζουν να αναζητούν συμμαχίες που θα τους προσφέρουν πλεονέκτημα στην τελική αναμέτρηση. Μετά την χθεσινή τους συνάντηση με τον Παύλο Γερουλάνο, έχουν προγραμματιστεί και κατ’ ιδίαν συναντήσεις με την Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία είχε κατατάσσεται τέταρτη στον πρώτο γύρο. Συγκεκριμένα, η κ. Διαμαντοπούλου θα συναντήσει πρώτα τον Χάρη Δούκα και στη συνέχεια τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία συγκέντρωσε 58.809 ψήφους (19,52%) την περασμένη Κυριακή, έχει εκπέμψει ενωτικά μηνύματα, τονίζοντας την ανάγκη για συνεργασία και ενότητα στο ΠΑΣΟΚ, αποφεύγοντας να εκφράσει προτίμηση προς έναν από τους υποψηφίους.

Πηγή: naftemporiki.gr