Εκδήλωση Γιορτής για τα 50 Χρόνια της Νέας Δημοκρατίας με Ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραστεί σήμερα, Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 20:00, στην εκδήλωση «Πάμε Ρηγίλλης», εορτάζοντας τα 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος. Η ομιλία του θα λάβει χώρα στην οδό Ρηγίλλης, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ο Μητσοτάκης σχολίασε τη σημασία της εκδήλωσης, επισημαίνοντας ότι «θα είναι μια ωραία ευκαιρία να συναντηθούμε με φίλους και παλιούς αγωνιστές για να γιορτάσουμε αυτή την πολύ σημαδιακή και ιστορική επέτειο».

Έκανε επίσης αναφορά στο σύνθημα «θα πάμε όλοι Ρηγίλλης», δηλώνοντας την επιθυμία να τιμηθούν τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, μεταφράζοντας τη δύναμη του χθες σε αποτέλεσμα για το σήμερα και ελπίδα για το αύριο. «Στο πρόσφατο Συνέδριο που είχαμε για τα 50 μας χρόνια, μιλήσαμε αναλυτικά και απαντήσαμε στο ερώτημα γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη παράταξη που άντεξε στους κλυδωνισμούς της μεταπολίτευσης και παραμένει τόσο ισχυρή» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: naftemporiki.gr