Εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής σε πλήρη εξέλιξη

Σε μια σημαντική διαδικασία για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, οι εκλογές πραγματοποιούνται από τις 7:00 το πρωί. Μετά από μια εσωκομματική κούρσα διάρκειας 100 ημερών, έξι υποψήφιοι διεκδικούν το εισιτήριο για την επόμενη Κυριακή: Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Μιχάλης Κατρίνης και Νάντια Γιαννακοπούλου. Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι η αναμέτρηση για την αρχηγία πιθανότατα θα κριθεί σε δεύτερο γύρο.

Οι δημοσκοπήσεις προειδοποιούν για μια σφιχτή αναμέτρηση, με ερωτήματα σχετικά με το αν ο Νίκος Ανδρουλάκης θα καταφέρει να διατηρήσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων ή αν θα γίνει αλλαγή στην ηγεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το μεσημέρι είχαν ψηφίσει πάνω από 100.000 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που προκαλεί αισιοδοξία για τη δυνατότητα υπέρβασης του πήχη των 270.000 ψηφοφόρων που συμμετείχαν στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές το 2021.

Οι υποψήφιοι εξέφρασαν ικανοποίηση για την αυξημένη προσέλευση και έστειλαν μηνύματα ενότητας. Τα αποτελέσματα αναμένονται μετά τις 9 το βράδυ, και οι εξελίξεις θα καλυφθούν λεπτό προς λεπτό.

Πηγή: naftemporiki.gr