Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ Αισιοδοξία και Κάλεσμα για Συμμετοχή από τους Υποψηφίους

Η ατμόσφαιρα των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ ήταν γεμάτη αισιοδοξία, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις των έξι υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος. Μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, απηύθυναν έκκληση στους πολίτες να συμμετάσχουν στη διαδικασία, εκφράζοντας τη χαρά τους για την αυξημένη συμμετοχή.

Ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος για την προεδρία, τόνισε τη σημασία της ημέρας για τη Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας: «Η μεγάλη συμμετοχή δίνει νομιμοποίηση στο νέο πρόεδρο και δύναμη στο ΠΑΣΟΚ. Ξεκινά μια διαδικασία για να προχωρήσουμε μπροστά».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, με τη σειρά του, ευχαρίστησε τα μέλη του κόμματος και δήλωσε: «Μαζί κάναμε το ΠΑΣΟΚ πιο ισχυρό, μαζί μπορούμε να κάνουμε το άλμα απέναντι στη Ν.Δ.».

Η Άννα Διαμαντοπούλου εξέφρασε την ελπίδα για ένα «μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ», καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος.

Προτρέποντας τους προοδευτικούς πολίτες να ψηφίσουν, ο Χάρης Δούκας δήλωσε: «Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον. Αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τη χώρα».

Η υποψήφια Νάντια Γιαννακοπούλου κάλεσε τους πολίτες να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους, προτρέποντας τους να ψηφίσουν με ελπίδα και βλέμμα προς το μέλλον. Σύμφωνα με την ίδια, η αύξηση της συμμετοχής δείχνει την επιθυμία του λαού για αλλαγή.

Τέλος, ο Μιχάλης Κατρίνης εκφράζοντας την αισιοδοξία του, δήλωσε ότι «το μήνυμα της ρήξης και της ελπίδας έχει περάσει» και αναμένει ότι το ΠΑΣΟΚ θα επιστρέψει νικηφόρο.

Πηγή: naftemporiki.gr