Ενθουσιώδης υποδοχή για τον Στέφανο Κασσελάκη στο Νέο Ηράκλειο

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε σήμερα το Νέο Ηράκλειο, μία ημέρα μετά την επίσημη υποψηφιότητά του, που κατατέθηκε από τη Θεοδώρα Τζάκρη. Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έτυχε θερμής υποδοχής από πλήθος στελεχών του κόμματος στη βόρεια Αθήνα.

«Ο κόσμος τον υποδέχτηκε με έντονα χειροκροτήματα και επευφημίες, φωνάζοντας συνθήματα όπως: “Στέφανε, θυμίσου, η βάση είναι μαζί σου”», ανέφερε η ανακοίνωση. Οι παριστάμενοι του ζητούσαν να συνεχίσει την προσπάθειά του, τονίζοντας ότι βρίσκονται στο πλευρό του.

Ο κ. Κασσελάκης δήλωσε ότι «εσείς θα είστε ο νέος ΣΥΡΙΖΑ», εκφράζοντας τη δέσμευσή του για τη δημιουργία ενός ανανεωμένου και δυναμικού κόμματος. Η ατμόσφαιρα στη συγκέντρωση ήταν γεμάτη ενθουσιασμό, με τους συμμετέχοντες να επισημαίνουν την προσδοκία τους για ένα καλύτερο μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλευρό του κ. Κασσελάκη βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, η βουλευτής Νοτίου Τομέα, Ραλλία Χρηστίδου, και ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Θάνος Μωραΐτης. Πηγή: naftemporiki.gr