Η Δέσμευση του Στέφανου Κασσελάκη για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Πολιτική Αλλαγή

«Δεν θα σας προδώσω ποτέ», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, απευθυνόμενος σε στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά. Υποσχέθηκε ότι θα αγωνιστεί μέχρι την ολοκλήρωση του στόχου να καταστεί ο ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα των μελών στην πράξη. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Κασσελάκης σημείωσε πως η ολοκλήρωση του καταστατικού συνεδρίου, που είχε προγραμματιστεί πριν από δύο εβδομάδες και θα έφερνε σημαντικές αλλαγές, καθυστερεί.

Ανάμεσα στις προτεινόμενες αλλαγές είναι και η διακοπή του παραγοντισμού και του φραξιονισμού εντός του κόμματος. «Δίνοντας σε εσάς τα εργαλεία να επιλέγετε τα ψηφοδέλτιά σας, αντί να επιλέγονται από μια πολιτική γραμματεία, θα μπορείτε να αποφασίζετε εσείς τους υποψηφίους σας, ψηφιακά ή με κάλπη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, επισήμανε ότι «οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στην πολιτική αρένα και να έχει μια ευκαιρία, χωρίς να χρειάζεται το κονέ του προεδρικού γραφείου όπως στο παρελθόν». Αναγνωρίζοντας την τρέχουσα κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ, με μονοψήφια ποσοστά, υπογράμμισε την ανάγκη για αλλαγή στον τρόπο πολιτικής επικοινωνίας: «Αν υπάρξει κάποιος που αφουγκράζεται τους πολίτες και προσφέρει μια πλατφόρμα για την παραγωγή πολιτικών λύσεων, τότε η κοινωνία θα το επιβραβεύσει, ειδικά αν αυτή η λύση είναι προοδευτική και ρεαλιστική».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Ολυμπία Τελιγιορίδου και η Έφη Μιχελάκη, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: naftemporiki.gr