Η Κρίση Εντός του ΣΥΡΙΖΑ και οι Προκλήσεις της Ηγεσίας Κασσελάκη

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, εξέφρασε τις απόψεις του σχετικά με την κρίση που αντιμετωπίζει το κόμμα του σε συνέντευξή του στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και στην εκπομπή «On Politics» με τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο. Επισημαίνοντας την κατάσταση του Στέφανου Κασσελάκη, ανέφερε πως η απειλή για τον ίδιο δεν περιορίζεται μόνο στη θέση του προεδρεύοντος, αλλά και στην απομάκρυνσή του ως μέλος του κόμματος. «Τον έδιωξαν σαν σκύλο μέσα από το κόμμα όντας αρχηγός» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Αυλωνίτης αναγνώρισε την ύπαρξη προσωπικών επιδιώξεων μέσα στο κόμμα, αναφέροντας πως αυτό είναι κοινό φαινόμενο σε όλα τα πολιτικά σχήματα. «Υπάρχει και αυτή η δαιμονισμένη κατάρα της Αριστεράς με τις πολλές διασπάσεις και με τα πολλά «εγώ»», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας την πολυπλοκότητα της πολιτικής δυναμικής.

Σχετικά με τον Κασσελάκη, τόνισε πως ως νέος ηγέτης έχει ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση μεταξύ των ηγετικών στελεχών, επισημαίνοντας την αρχική υποστήριξη που δέχτηκε, αλλά και τη στρατηγική των άλλων να τον διώξουν για να επανακαταλάβουν τις θέσεις τους.

Κλείνοντας, ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης δήλωσε τη στήριξή του προς τον Κασσελάκη, εστιάζοντας στον ανθρώπινο παράγοντα που εξήγησε την απόφασή του.

Πηγή: naftemporiki.gr