Οικονομική και Αναπτυξιακή Προοπτική από το ΠΑΣΟΚ μετά την Επανεκλογή Ανδρουλάκη

Στη Χαριλάου Τρικούπη, οι επισημάνσεις γύρω από την οικονομία και την ανάπτυξη κερδίζουν έδαφος μετά την επανεκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και τις αλλαγές σε κρίσιμες θέσεις του κόμματος. Ένα νεότερο γεγονός που προγραμματίζεται είναι η εκδήλωση του Ινστιτούτου για την Σοσιαλδημοκρατία (InSocial), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου, με θέμα: «Έκθεση Ντράγκι: Αναπτυξιακή Προοπτική στην Ελλάδα & την ΕΕ».

Ομιλήτρια θα είναι η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία θα είναι η πρώτη που θα τοποθετηθεί στα καθήκοντά της ως υπεύθυνη του Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ. Το αίτημα για την εκδήλωση προλογίζει ο Νίκος Χριστοδουλάκης, πρώην υπουργός και επικεφαλής του InSocial.

Στη συζήτηση που θα ακολουθήσει, θα συμμετάσχουν πρόσωπα με γνώσεις και εμπειρίες στους τομείς της πολιτικής και της οικονομίας, όπως ο Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, Πολιτικός Επιστήμονας και πρώην Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, καθώς και ο Γιώργος Κολυβάς, πρώην στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Παντελής Τζωρτζάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΛΚΑΚ και πρώην υφυπουργός. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γιώργος Παπούλιας, Πολιτικός Επιστήμονας και διευθυντής του InSocial.

Πηγή: naftemporiki.gr