Στέφανος Κασσελάκης απαντά στις κατηγορίες περί νέου κόμματος και στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε σε πρόσφατα δημοσιεύματα που τον κατηγορούν για σχέδια διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ και την προσπάθεια δημιουργίας νέου κόμματος. Στην ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο κ. Κασσελάκης υπογράμμισε ότι αν ήθελε να ιδρύσει ένα νέο κόμμα, θα είχε επιλέξει τον παράνομο αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του ως ιδανικό χρονικό σημείο. Τόνισε ότι η προσπάθειά του εστιάζεται στο να είναι υποψήφιος προκειμένου να επαναφέρει τη Δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θα μπορούσα και να ήθελα να ‘εξαϋλώσω τον ΣΥΡΙΖΑ στο 0,5%’, αυτό γίνεται από εκείνους που έχουν αναλάβει τη διεύθυνση του κόμματος», ανέφερε χαρακτηριστικά. Επίσης, χαρακτήρισε τις φήμες περί 15 εκατομμυρίων ευρώ που απαιτούνται για νέο κόμμα ως γελοίες, εξηγώντας ότι είναι απολύτως αστείοι οι ισχυρισμοί ότι θα μπορούσε να βρει τέτοια ποσά, δεδομένου του αγώνα του κατά του μαύρου χρήματος στην πολιτική.

Πηγές από το περιβάλλον του κ. Κασσελάκη, απαντώντας σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξαν ότι οι επιθέσεις αυτές αποτελούν μια απεγνωσμένη προσπάθεια να απομακρύνουν τον Στέφανο Κασσελάκη από τη διεκδίκηση της προεδρίας του κόμματος. Αναφέρθηκε ότι «μάλιστα έσπευσαν να καταγράψουν και αντιδράσεις πάνω στο απόλυτο ψέμα» και οι ίδιοι χαρακτήρισαν τις αναφορές αυτές ως «σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Η δήλωση του Κασσελάκη ολοκληρώθηκε με την έκκληση να μην πιστεύει κανείς τη «λάσπη» που κυκλοφορεί χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι οι προσπάθειές του επικεντρώνονται στην ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ. Η αφοσίωσή του στην προώθηση των αξιών και των αρχών του κόμματος παραμένει αμετάβλητη, όπως τονίζεται από τις ίδιες πηγές.

Πηγή: naftemporiki.gr