Αφιέρωμα στη Πάτι Σμιθ με συναυλία στο Carnegie Hall το 2025

Η μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην Πάτι Σμιθ με τίτλο «People Have The Power: A Celebration Of Patti Smith» θα λάβει χώρα τον Μάρτιο του 2025 στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης. Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για την εκπαίδευση μη προνομιούχων νέων στον τομέα της μουσικής, με στόχο την υποστήριξη της καλλιτεχνικής τους ανάπτυξης.

Αυτή η εκδήλωση είναι η 20η στη σειρά «Music Of», η οποία έχει θεσπίσει ο Μάικλ Ντορφ, ιδρυτής του City Winery. Στο παρελθόν, έχουν τιμηθεί με παρόμοιες συναυλίες καλλιτέχνες όπως οι Crosby, Stills & Nash, Πολ Μακάρτνεϊ, Led Zeppelin, Ντέιβιντ Μπόουι, Αρίθα Φράνκλιν και Talking Heads.

Οι προσκεκλημένοι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί. Η Πάτι Σμιθ, από την πλευρά της, έχει πρόσφατα κυκλοφορήσει ένα λεύκωμα με τίτλο «A Book of Days» και νωρίτερα φέτος διασκεύασε το κομμάτι «Summertime Sadness» της Λάνα ντελ Ρέι. Επιπλέον, βρίσκεται σε περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο, ενώ πραγματοποίησε και περιοδεία στην Ευρώπη το προηγούμενο διάστημα.

Πηγή: naftemporiki.gr