Χρώματα και Δημιουργία στην Έκθεση της Γεωργιάνας Νταλάρα στην Βυτίνα Αρκαδίας

Στο art shop του Κόκκινου Γάιδαρου στη Βυτίνα Αρκαδίας, παρουσιάζεται η έκθεση της Γεωργιάνας Νταλάρα με τίτλο «Χρώματα». Στην έκθεση εκτίθενται 10 έργα διαστάσεων 70×100 εκ., ζωγραφισμένα με μαρκαδόρο σε χαρτί, καθώς και άλλα μικρότερα έργα. Η διάρκεια της έκθεσης είναι από 15 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου.

Οι ζωγραφιές στην έκθεση λειτουργούν συνδυαστικά, όπως ένα χορευτικό παζλ, αλλά και αυτοτελώς. Κεντρικό στοιχείο κάθε έργου είναι το περίγραμμα, το οποίο σχηματίζεται με μαρκαδόρο και ολοκληρώνεται με την προσθήκη χρωμάτων που αναδεικνύουν την ποιότητα της κάθε σύνθεσης. Τα έργα περιλαμβάνουν πίνακες, καθώς και ζωγραφισμένα ρούχα και αντικείμενα, προσφέροντας ευκαιρίες για διακόσμηση της καθημερινότητας των επισκεπτών.

Η Γεωργιάννα Νταλάρα έχει σπουδάσει Θέατρο και Λογοτεχνία, καθώς και διδασκαλία Γιόγκα. Σήμερα εργάζεται ως εικαστικός και δασκάλα Γιόγκα. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι Σάββατο και Κυριακή από 11:00 π.μ. έως 10:30 μ.μ., και η εκδήλωση διεξάγεται με την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας, σε συνεργασία με το περιοδικό GR DESIGN.

Πηγή: naftemporiki.gr