Η Επιστροφή των Green Day στο Ejekt Festival για τα 20 Χρόνια του Φεστιβάλ

Το Ejekt Festival γιορτάζει φέτος την 20η επέτειό του, έχοντας αναδείξει μία νέα εποχή για τη συναυλιακή σκηνή στην Ελλάδα. Από την ίδρυσή του, το φεστιβάλ έχει προσφέρει εντυπωσιακά line-ups, με συμμετοχές κορυφαίων συγκροτημάτων από όλο τον κόσμο, καθιστώντας το το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της χώρας και προτείνοντας αδιάκοπα νέες τάσεις στη σύγχρονη μουσική.

Για τα 20α γενέθλιά του, το Ejekt Festival ανακοινώνει τη συμμετοχή των Green Day, οι οποίοι θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η θρυλική μπάντα θα βρίσκεται στην Αθήνα την Κυριακή, 6 Ιουλίου 2025, στο ΟΑΚΑ, σε μια από τις πιο αναμενόμενες συναυλίες της χρονιάς, όπου θα παρουσιάσουν ένα απίστευτο best-of set που θα διαρκέσει πάνω από δύο ώρες.

Οι Green Day είναι ένα από τα πιο εμβληματικά συγκροτήματα της μουσικής βιομηχανίας, με πωλήσεις που έχουν ξεπεράσει τα 75.000.000 άλμπουμ παγκοσμίως και πλούσια συλλογή βραβείων, όπως 5 Grammy Awards και 12 MTV Music Awards. Η επιτυχία τους εκτοξεύθηκε με την κυκλοφορία του άλμπουμ “Dookie” το 1994, το οποίο πούλησε 20.000.000 αντίτυπα μόνο στις ΗΠΑ. Εκείνη η κυκλοφορία καθόρισε τη θέση τους στη μουσική σκηνή και τους έκανε σύμβολα του punk-pop/rock.

Η μετέπειτα καριέρα τους, γεμάτη μεγάλες επιτυχίες όπως “American Idiot”, “Boulevard Of Broken Dreams” και “Good Riddance (Time of Your Life)”, αποδεικνύει τη διάρκεια και την αξία τους στη μουσική σκηνή για τρεις δεκαετίες. Με συνολικά 14 studio albums και δισεκατομμύρια streams, οι Green Day είναι αναγνωρισμένοι ως ένα από τα καλύτερα live acts στην παγκόσμια μουσική.

Περισσότερες πληροφορίες και ονόματα καλλιτεχνών για το Ejekt Festival 2025 θα ανακοινωθούν σύντομα. Οι τιμές εισιτηρίων κυμαίνονται από 80 έως 230 ευρώ, ανάλογα με τη ζώνη και τις παροχές. Ειδικές διαρρυθμίσεις υπάρχουν και για άτομα με αναπηρία, ενώ δεν απαιτείται εισιτήριο για παιδιά έως 7 ετών. Η προπώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί μέσω του www.more.com και άλλων συνεργαζόμενων δικτύων.

Πηγή: naftemporiki.gr