Η Γλύκα της Τέχνης στην Παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου

Ο Τάκης Ζαχαράτος ετοιμάζει με ενθουσιασμό τις εμφανίσεις του στο «Sweet Dreams… από κοντά!», που θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο Embassy Theater στην Αθήνα, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Η παράσταση αυτή έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει γλυκές στιγμές, γεμάτες γέλιο, χαρά και διασκέδαση, βοηθώντας μας να δραπετεύσουμε από την καθημερινότητα.

Στην συνέντευξή του, ο Ζαχαράτος τόνισε την σημασία της γλύκας που λείπει από τη ζωή μας σήμερα. «Είναι μια ανάγκη να επικοινωνήσουμε από καρδιάς, να μοιραστούμε γέλιο και χαρά», δήλωσε. Ο ίδιος αναγνωρίζει τις καθημερινές ανώνυμες προσωπικότητες ως τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της παράστασής του και αντλεί έμπνευση από διάφορες μορφές ανθρώπων που παρακολουθεί στην πολιτική, την τηλεόραση και τα social media.

Η μεταμόρφωση είναι για τον Ζαχαράτο ένα ταξίδι που του επιτρέπει να βυθίζεται σε έναν κόσμο φαντασίας και να ενσαρκώνει διάφορους ήρωες. Νιώθει ότι οι χαρακτήρες που επιλέγει να μιμηθεί τον επιλέγουν κι εκείνοι, ανάλογα με τη σύνδεση που δημιουργεί μαζί τους. «Είναι ακριβώς όπως σε μια ερωτική σχέση», αναφέρει.

Η πορεία του στον χώρο της τέχνης έχει γεμίσει από συγκλονιστικές συνεργασίες, όπως με τον Μιχάλη Κακογιάννη και την Ειρήνη Παππά, και τις εμφανίσεις του στο θέατρο Παλλάς. Ο Ζαχαράτος θεωρεί ότι το μυστικό της επιτυχίας του είναι η αγάπη που έχει για αυτό που κάνει και η επιθυμία του να μοιράζεται τη γιορτή με το κοινό.

Όσον αφορά το μέλλον του, ο Ζαχαράτος σκοπεύει να πάρει λίγο χρόνο μετά το τέλος της παράστασης «Sweet Dreams» για να σχεδιάσει τα επόμενα βήματά του, διατηρώντας ωστόσο μια ανοιχτή διάθεση. Εκφράζει την επιθυμία του για έναν υπέροχο χειμώνα, προσκαλώντας το κοινό σε αυτό το μοναδικό ταξίδι.

Πηγή: naftemporiki.gr