Η Παράσταση Αποσύμπλεξη στο Θέατρο Νοūs και οι Σύγχρονες Εργασιακές Σχέσεις

Το Θέατρο Noūs-Creative Space φιλοξενεί την παράσταση «Αποσύμπλεξη» του Ρεμί Ντε Βος, σε μετάφραση Έρσης Βασιλικιώτη και σκηνοθεσία Βασίλη Τριανταφύλλου, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 9 το βράδυ (Τροίας 34, Αθήνα).

Η παράσταση πραγματεύεται κρίσιμα ζητήματα της σύγχρονης εποχής, όπως η ανεργία, η αλλαγή στις εργασιακές σχέσεις και οι κοινωνικές συνέπειες που απορρέουν από αυτές. Οι ήρωες του έργου είναι δέσμιοι μιας συνεχούς πληροφορίας χωρίς ουσιαστική επικοινωνία, εν μέσω ενός συστήματος που περιορίζει την ιδιωτικότητα και την ελευθερία του ατόμου.

Στο έργο, 13 σύντομα κομμάτια αποτυπώνουν με πικρό χιούμορ την αποσύνθεση των κεκτημένων και των σταθερών αξιών στην κοινωνία, καθώς ένα σκοτεινό σύννεφο εξαπλώνεται παντού. Ο Βασίλης Τριανταφύλλου σημειώνει πως το έργο έχει γραφεί τη δεκαετία του 1990 και απευθύνεται στις προκλήσεις που φέρνει η σύγχρονη κοινωνία, όπως η απουσία συνάντησης και ζύμωσης μεταξύ των εργαζομένων.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 90 λεπτά χωρίς διάλειμμα και για τα εισιτήρια, η γενική είσοδος κοστίζει 15€, με μειωμένα εισιτήρια για φοιτητές, ανέργους και ΑΜΕΑ στα 12€. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αγοράς ατέλειας στα 7€.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά με προσφορά των πρώτων 4 παραστάσεων στα 10€ για όλες τις κατηγορίες. Η προπώληση γίνεται μέσω Ticket Services και μπορούν να γίνουν κρατήσεις τηλεφωνικά.

Πηγή: naftemporiki.gr