Κίρα Νάιτλι Ντεμπουτάρει ως Συγγραφέας με το Παιδικό Βιβλίο «I Love You Just The Same»

Η Κίρα Νάιτλι, η διάσημη Βρετανίδα ηθοποιός, κάνει το πρώτο της βήμα στον κόσμο της συγγραφής με το παιδικό βιβλίο «I Love You Just The Same». Το έργο της είναι εμπνευσμένο από τις κόρες της και μέσα από τις 80 σελίδες του αφηγείται την ιστορία ενός παιδιού που αντιμετωπίζει τις αλλαγές που φέρνει η άφιξη ενός νέου μέλους στην οικογένεια. Θέματα όπως το άγχος του αποχωρισμού, η ανθεκτικότητα και ο φόβος αναδύονται μέσα από την αφήγηση, προσφέροντας ωφέλιμα μηνύματα αγάπης για την οικογένεια.

Η Νάιτλι δηλώνει ότι πρόκειται για μία «άκρως προσωπική δημιουργική προσπάθεια» και επισημαίνει τη συνεργασία της με την ομάδα των εκδόσεων Simon & Schuster ως «ένα όνειρο που έγινε αληθινό». «Ελπίζω οι αναγνώστες να απολαύσουν το βιβλίο όσο εγώ τη δημιουργία του», προσθέτει. Το βιβλίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου 2025.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η ηθοποιός συμμετέχει και στο νέο κατασκοπευτικό θρίλερ «Black Doves», το οποίο έχει ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν από το Netflix. Στη σειρά, υποδύεται την Helen Webb, μία έξυπνη και αφοσιωμένη σύζυγο και μητέρα που ζει διπλή ζωή ως πράκτορας της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας «Black Doves». Ο Τζο Μπάρτον έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται ο Μπεν Γουίσοου, ο Άντριου Μπάκαν και άλλοι.

Πηγή: naftemporiki.gr